HH Ferries Group öppnar LAT56° Bistrobar på färjan Hamlet

Regionens nya mötesplats med läcker mat, goda viner och cocktails – och Öresunds bästa utsikt

Invånarna i Helsingborg och Helsingör får en helt ny mötesplats, när HH Ferries Group öppnar dörrarna för LAT56° Bistrobar på färjan Hamlet den 7 februari.

Bistron blir den nya träffpunkten i regionen för kvalitetsmedvetna familjer, vänner och affärskontakter – en perfekt inramning för nya fantastiska smakupplevelser.

Med LAT56° Bistrobar sätter HH Ferries Group en ny ambitiös restaurang på kartan, till en bred målgrupp i hela regionen, som efterfrågar en hög kulinarisk nivå, goda viner och cocktails i en välkomnande atmosfär – med regionens bästa och mest varierande utsikt över Öresund.

”Vi sätter en hög ambitionsnivå för vår nya Bistrobar, då vi har många gäster, som efterlyser en extra hög kvalitet på utbudet på Öresund. Därför har vi lagt energi på att tillmötesgå de här önskemålen med en spännande meny, som också inkluderar vegetariska rätter, och en hög nivå på vin och cocktails. Samtidigt som vi erbjuder en inredning och service i toppklass, vill vi också ge gästerna den upplevelse och stämning de efterfrågar”, säger CEO Johan Röstin från HH Ferries Group.

Arbetet med att realisera det helt nya bistrokonceptet har kommit långt, och vid en liten generalrepetition för inbjudna gäster igår, var de begeistrade över den speciella stämningen som konceptet förmedlar, med utsökt mat, vin, cocktails och service.

”Vi ser fram emot att slå upp dörrarna till LAT56° Bistrobar den 7 februari, för den målgrupp som efterfrågar en kulinarisk och stämningsfull upplevelse på Öresund – oavsett om det är en önskan om unika ramar för lunchmötet eller en speciell kväll med kärestan, familjen eller vännerna” säger Johan Röstin.

Läs mer