Gastro på havet

I sommar lättar den prisbelönta Helsingborgskrogen Gastro ankare. Under sex veckor förvandlas restaurangen till en flytande gastronomisk upplevelse i samarbete med Scandlines HH.

Restaurang Gastro i Helsingborg har länge varit en av stadens främsta restauranger dit man gått för att avnjuta både lunch och middag. Nu väljer man att gå ihop med Scandlines HH för att skapa ett sommarkoncept till havs med målet att locka en redan lojal målgrupp till att testa Gastro på havet men också för att hitta nya gäster från både Sverige och Danmark som vill vidga sina sinnen.

Konceptet Gastro på havet kommer husera på färjan Tycho Brahe med start den 4 juli. Mellan onsdag till lördag kommer man att servera en specialkomponerad meny signerad restaurang Gastro som kommer ha personal på plats under hela gästspelet. Urvalet av mat och dryck kommer under detta gästspel att kittla nyfikna gommar, säger Per Dahlberg, ägare av restaurang Gastro.

”Vi arbetar målinriktat för att stärka integrationen i Öresundsregionen och med Gastro på havet blir turen över sundet ännu mer attraktiv den här sommaren. Med löpande samarbeten med de rätta lokala aktörerna som restaurang Gastro får överfarten mellan Helsingborg och Helsingör ytterligare en dimension som vi hoppas att resenärerna ska uppskatta,” säger Johan Röstin, CEO Scandlines HH.

Vi ses på havet.

Läs mer här – Scandlines.se/gastro

Läs mer