Nyheter

17. oktober 2017

Scandlines Helsingborg-Helsingör ökar kapaciteten

Den 1 december utökar Scandlines Helsingborg-Helsingör kapaciteten över sundet, när Hamlets tidtabell utökas med 5 timmar per dygn. En utökning av kapaciteten har efterfrågats av linjens fraktkunder och sker nu som en konsekvens av en längre tid med kraftig tillväxt i godstrafiken. Linjens konkurrenskraftiga priser och hög turtäthet ligger till grund för att Scandlines Helsingborg-Helsingör […]

Läs mer
5. juli 2017

Personbiljetter kan nu köpas via Scandlines HH-app

Efter ett fantastiskt positivt mottagande av Scandlines Helsingborg-Helsingörs app som lanserades i början av 2017 har funktionaliteten utvecklats ytterligare så att även gående passagerare nu kan köpa personbiljett till färjan via appen.

Läs mer
30. juni 2017

HH Ferries Group öppnar en ny gångbro i Helsingör

Idag öppnade HH Ferries Group sin nya gångbro i Helsingör.

För gående passagerare innebär den nya gångbron att de kan njuta av samma höga komfort med direkt tillgång under tak från terminal till båt och vice versa – oavsett vilken färja de reser med.

Läs mer
14. juni 2017

HH Ferries Group vinner det prestigefyllda priset Baltic Sea Clean Maritime Award 2017

HH Ferries Group har mottagit det prestigefyllda priset Baltic Sea Clean Maritime Award 2017 vid den åttonde årliga EU Strategy for the Baltic Sea Region-konferensen i Berlin den 14 juni 2017. Priset erkände elektrifieringen av Tycho Brahe och Aurora som blir de största fullt elektriska färjorna någonsin, samt installationen av de första landbaserade, elautomatiska robotarmarna för uppladdning i hamnarna i Helsingör och Helsingborg.

Läs mer

Arkiv